Dos de cabillaud, riz, épinards et sauce crémeuse au citron

Dos de cabillaud, riz, épinards et sauce crémeuse au citron

4.4 113 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 250 g de riz basmati
  • 1000 g d'eau
  • 2 - 3 pincées de sel
  • 200 g d'épinards frais
  • 600 g de dos de cabillaud (4 dos de 150 g)
  • 2 - 3 pincées de poivre blanc moulu
  • 1 citron jaune non traité le zeste et 25 g de jus
  • 150 g de crème fraîche épaisse

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 738.8 mg
Białko 34 g
Kalorie 1938.3 kJ / 463 kcal
Tłuszcz 13.8 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 6.8 g
Węglowodany 50.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...