Dos de cabillaud, riz, épinards et sauce crémeuse au citron
TM6 TM5

Dos de cabillaud, riz, épinards et sauce crémeuse au citron

4.4 (86 ocen)

Składniki

  • 250 g de riz basmati
  • 1000 g d'eau
  • 2 - 3 pincées de sel
  • 200 g d'épinards frais
  • 600 g de dos de cabillaud (4 dos de 150 g)
  • 2 - 3 pincées de poivre blanc moulu
  • 1 citron jaune non traité, le zeste et 25 g de jus
  • 150 g de crème fraîche épaisse

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1938.3 kJ / 463 kcal
Białko
34 g
Węglowodany
50.8 g
Tłuszcz
13.8 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Błonnik
2.2 g
Sód
738.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy