Cabillaud à la vapeur mariné à l'aneth

Cabillaud à la vapeur mariné à l'aneth

4.3 60 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 3 gousses d'ail
  • 4 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1 ½ c. à café de sel et un peu pour la betterave
  • 600 g de dos de cabillaud détaillé en pavés
  • 1 c. à soupe bombée d'aneth frais équeuté
  • 150 g de yaourt nature
  • ¼ c. à café de poivre fraîchement moulu
  • 1 c. à café de moutarde de Dijon
  • 350 g d'eau
  • 400 g de pommes de terre coupées en rondelles
  • 150 g de betterave crue coupée en rondelles fines
  • sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1232.3 mg
Białko 33.8 g
Kalorie 1625.3 kJ / 387.5 kcal
Tłuszcz 18 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Węglowodany 20.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...