Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana

Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana

3.7 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    80 g
  • di baccalà ammollato e dissalato (600 g circa)
    4 filetti
  • di patate pelate e a fette sottili (2 mm circa)
    320 g
  • di peperoni rossi puliti e a pezzi (2-3 cm)
    160 g
  • di sale
    4 pizzichi
  • di maggiorana secca
    4 pizzichi
  • di acqua
    500 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 459 kcal / 1920 kJ
Białko 34.7 g
Tłuszcz 27.6 g
Węglowodany 18.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...