
Urządzenia i Akcesoria
Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni
Składniki
-
di olio extravergine di oliva + q.b.80 g
-
di baccalà ammollato e dissalato (600 g circa)4 filetti
-
di patate pelate e a fette sottili (2 mm circa)320 g
-
di peperoni rossi puliti e a pezzi (2-3 cm)160 g
-
di sale4 pizzichi
-
di maggiorana secca4 pizzichi
-
di acqua500 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
459 kcal /
1920 kJ
Białko
34.7 g
Tłuszcz
27.6 g
Węglowodany
18.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Il mare nel cartoccio
10 Przepisów
Włochy
Włochy