
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de poitrine de porc coupée en dés d'1 cm de côté
- 250 g de gorge de porc coupée en dés d'1 cm de côté
- 250 g d'échine de porc, désossée coupée en dés d'1 cm de côté
- 1 morceau de crépine de porc (25 × 25 cm environ)
- 150 g d'oignon pelé et coupé en morceaux
- 50 g d'échalotes pelées et coupées en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 20 g de beurre
- 100 g de lait
- 8 baies de genièvre
-
50
g de gin
lub 50 g de calvados - 1 c. à café rase de sel
- 1 c. à café rase de poivre moulu
- 1 œuf
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 274 kcal / 1130 kJ
- Białko
- 13 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Węglowodany
- 2 g