Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de pain blanc bien sec, en morceaux
- 20 g de parmesan
- du sel
- du poivre moulu
- 2 c. à soupe de graines de sésame noir
- 4 c. à soupe de farine de blé
- 2 œufs battus
- 1 camembert pas trop affiné, en 8 morceaux
- huile de friture
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1029 kJ / 246 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 15 g
Alternatywne przepisy
Crapiauds aux lardons et à La Vache qui rit®
40 min
Scotch eggs
1h 25min
Minisoufflé au camembert
35 min
Boulettes à la saucisse
50 min
Feuilletés à la poire et au gorgonzola
1h 15min
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25 min
Feuilleté comtois
1h 5min
Mini-croque-monsieur béchamel-jambon
40 min
Boulettes de bœuf à la mozzarella
35 min
Pommes noisettes
1 Std. 50 Min
Wrap au chèvre
1h 25min
Tartines aux comté, parmesan, lardons et roquette
25 min