Vermicelli aglio e olio

Vermicelli aglio e olio

4.6 47 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
3 porzioni

Składniki

  • mollica di pane rafferma, a pezzi
    50 g
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    10 g
  • di olio extravergine di oliva
    80 g
  • spicchio di aglio
    1
  • acciughe sotto sale dissalate
    4 - 5
  • di sale
    1 pizzico
  • di pasta secca tipo vermicelli
    320 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 546.8 kcal / 2287.8 kJ
Białko 15.4 g
Tłuszcz 24.1 g
Węglowodany 66.5 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 3.5 g
Sód 84.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...