Pasta integrale fagioli e cozze
TM31 TM5

Pasta integrale fagioli e cozze

4.4 (16 ocen)

Składniki

  • 250 g di cozze fresche, pulite
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 peperoncino piccante rosso, fresco
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 500 g di fagioli borlotti in scatola lessati, sgocciolati
  • 1000 g di brodo vegetale
  • 1 pizzico di sale
  • 200 g di pasta integrale di frumento e farro (formato a piacere)
  • prezzemolo tritato a piacere (opcjonalnie)
  • 1 pizzico di pepe nero macinato (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1909 kJ / 456 kcal
Białko
22 g
Węglowodany
58.6 g
Tłuszcz
16.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy