Penne pisellini, funghi e speck

Penne pisellini, funghi e speck

3.9 21 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • scalogno
    ½
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di speck tirolese a cubetti o a strisce
    100 g
  • di piselli surgelati
    120 g
  • di funghi secchi ammollati in acqua tiepida per 10 min. e strizzati
    50 g
  • di pepe, macinato fresco
    1 pizzico
  • di acqua
    700 g
  • di sale
    1 - 2 cucchiaini
  • di pasta secca, tipo penne (o altra pasta corta)
    350 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 461 kcal / 1929 kJ
Białko 23.3 g
Tłuszcz 12.1 g
Węglowodany 68.9 g
Błonnik 3.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...