
Urządzenia i Akcesoria
Pennette con spada e melanzane
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
2 porzioni
Składniki
-
spicchio di aglio1
-
peperoncino rosso piccante (opcjonalnie)1
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
di melanzane a dadini (1 cm)180 g
-
di sale2 pizzichi
-
di pesce spada a dadini80 g
-
di passata di pomodoro50 g
-
di basilico fresco lavate2 foglie
-
di acqua1000 g
-
di pasta secca corta tipo pennette150 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
467 kcal /
1954 kJ
Białko
16.2 g
Tłuszcz
18.2 g
Węglowodany
57.3 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

A tavola in due
10 Przepisów
Włochy
Włochy