
Urządzenia i Akcesoria
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 porzioni
Składniki
-
di pecorino Romano a pezzi60 g
-
di olio extravergine di oliva40 g
-
di guanciale di maiale a dadini230 g
-
di pomodori pelati600 g
-
peperoncino rosso piccante (opcjonalnie)1
-
di sale5 g
-
di pepe nero macinato1 pizzico
-
di spaghetti480 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
522 kcal /
2184 kJ
Białko
20.8 g
Tłuszcz
21.3 g
Węglowodany
60.4 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Tutti a tavola!
14 Przepisów
Włochy
Włochy