Scones à la sauge et au cheddar

Scones à la sauge et au cheddar

4.1 21 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
8 pièces

Składniki

  • 100 g de cheddar râpé
  • 230 g de farine de blé
  • 1 sachet de levure chimique
  • 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • du poivre moulu
  • 50 g de beurre froid, en dés
  • 1 c. à soupe de sauge fraîche ciselée ou sèche
  • 1 œuf
  • 125 g de yaourt nature

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 225 kcal / 941 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...