Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g de beurre, coupé en morceaux
- 3 oignons nouveaux avec leur tige, coupés en morceaux
- 350 g de farine de blé
- 150 g de farine de maïs
- 60 g de polenta
- 50 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 500 g de lait fermenté
- 3 œufs
- 1 c. à café de piment d'Espelette
- ½ c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1148 kJ / 274 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 14 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cake aux poires très épicé
1h 10min
Cakes oignon-ricotta à la sauge
1h
Barres tendres, avoine et noix
40min
Sfouf
2h 55min
Pains au zaatar
1j 55 menit
Nikumans
1h 30min
Scones à la sauge et au cheddar
30min
Shish barak, ravioli libanais
1h 30min
Feuilletés roulés aux dattes
55min
Cheesecakes aux pistaches et à la mangue
2h 30 min
Biscuits croquants à la purée de sésame
30min
Bahn bao vapeur à la viande
2h 55min