Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 œufs
- 30 g de lait entier
- 50 g de beurre fondu
- 12 g de levure chimique
- 200 g de farine de blé
- 1 c. à café de vanille en poudre
- le jus d'1/2 citron jaune
- 20 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 150 g de myrtilles
- 125 g de granola
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1421 kJ / 338 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 12 g
Alternatywne przepisy
Banana cake léger à la vapeur
1h 10min
Cake chocolat-poire
1 godz.
Gâteau petit-déjeuner
40min
Cookies aux fruits secs
45 min
Gâteau d'avoine et de fruits secs à la vapeur
1 godz. 15 min
Cookies carotte, orange et flocons d'avoine
40min
Mug cake au citron et aux amandes
20min
Muffins à la banane et aux canneberges
45 min
Cookies aux fruits rouges
35min
Banana bread aux dattes
1h 10min
Gâteau à la banane, au chocolat et flocons d'avoine
55min
Muffins aux fruits rouges
30 min