
Urządzenia i Akcesoria
Muffins aux canneberges
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
12 portions
Składniki
-
200 g de farine de blé
-
2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
-
60 g de poudre d'amande
-
50 g d'huile de coco non hydrogénée fondue
-
2 œufs
-
250 g de yaourt au lait de brebis (2 yaourts env.)
-
2 pincées d'extrait naturel de vanille
-
250 g de canneberges déshydratées
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
215.5 kcal /
900.4 kJ
Białko
4.7 g
Tłuszcz
8.8 g
Węglowodany
31 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Sód
9.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°21
48 Przepisów
Francja
Francja