Muffins aux canneberges
TM6 TM5 TM31

Muffins aux canneberges

4.4 (28 ocen)

Składniki

  • 200 g de farine de blé
  • 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
  • 60 g de poudre d'amande
  • 50 g d'huile de coco non hydrogénée, fondue
  • 2 œufs
  • 250 g de yaourt au lait de brebis (2 yaourts env.)
  • 2 pincées d'extrait naturel de vanille
  • 250 g de canneberges déshydratées

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
900.4 kJ / 215.5 kcal
Białko
4.7 g
Węglowodany
31 g
Tłuszcz
8.8 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Błonnik
2.5 g
Sód
9.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy