Muffins aux canneberges

Muffins aux canneberges

4.3 30 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
12 portions

Składniki

  • 200 g de farine de blé
  • 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
  • 60 g de poudre d'amande
  • 50 g d'huile de coco non hydrogénée fondue
  • 2 œufs
  • 250 g de yaourt au lait de brebis (2 yaourts env.)
  • 2 pincées d'extrait naturel de vanille
  • 250 g de canneberges déshydratées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 215.5 kcal / 900.4 kJ
Białko 4.7 g
Tłuszcz 8.8 g
Węglowodany 31 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 4.3 g
Sód 9.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...