Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 60 g de poudre d'amande
- 50 g d'huile de coco non hydrogénée, fondue
- 2 œufs
- 250 g de yaourt au lait de brebis (2 yaourts env.)
- 2 pincées d'extrait naturel de vanille
- 250 g de canneberges déshydratées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 900.4 kJ / 215.5 kcal
- Białko
- 4.7 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 8.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.3 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 9.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Les financiers aux canneberges
35 min
Petits gâteaux au gingembre
35 min
Biscuits aux amandes
55 min
Minicakes aux dattes, noisettes et fleur d'oranger
55 min
Pains de seigle à la banane
1 godz. 45 min
Muffins à la banane et aux canneberges
45 min
Biscuits croquants à la purée de sésame
30 min
Biscuits à l'avoine
1h
Muffins pomme butternut
1h 25min
Cookies aux fruits rouges
35 min
Biscuits coco
55 min
Gâteau courge, pomme et flocons d'avoine
1h 15min