Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g d'échalotes
- 400 g de radis roses (env. 1 botte), et un peu en rondelles pour la finition
- 20 g de beurre
- 1 cube de bouillon de légumes
- 500 g d'eau
- 100 g de mascarpone
- 5 brins de cerfeuil frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 670.8 kJ / 161 kcal
- Białko
- 2.5 g
- Węglowodany
- 4.8 g
- Tłuszcz
- 14.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.5 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 563.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Velouté de céleri au lait de coco
35 Min
Compotée de poires, roquefort et granola salé
1h 10min
Crème de choux de Bruxelles à la poire
45min
Soupe de courgettes, ricotta et olives
30min
Velouté de betteraves à la mousse de raifort
5h
Pannacotta au chou-fleur et truite fumée
5h
Crème de saumon, omelette à la ciboulette et marrons grillés
55min
Gratin de céleri aux poires et au canard
13h
Velouté de mâche aux Saint-Jacques
45min
Cheesecake concombre et citron
3h 20min
Soupe froide courgette, chèvre et cumin
40min
Cappuccino de carotte, crème et citron vert
35 Min