Compotée de tomates, poivrons et olives

Compotée de tomates, poivrons et olives

4.6 17 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 100 g d'oignon doux coupé en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 15 g d'huile d'olive
  • 250 g de poivron jaune taillé en fines lanières
  • 600 g de tomates coupées en quatre
  • 2 pincées de thym déshydraté
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 50 g d'olives violettes dénoyautées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 2.3 g
Kalorie 445 kJ / 107 kcal
Tłuszcz 6.3 g
Błonnik 5 g
Węglowodany 7.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...