
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g d'eau env. (couvrir le pâtisson)
- 2 - 3 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 pâtisson (env. 200 g de chair)
- 100 g de comté coupé en morceaux
- 70 g de noisettes émondées
- 1 oignon rouge coupé en deux
- 20 g de beurre
- 1 c. à soupe d'huile neutre
- 200 g de viande de veau hachée
- 200 g de viande de porc hachée
- 1 pincée de feuilles de thym frais
- 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 534 kcal / 1967 kJ
- Białko
- 17 g
- Tłuszcz
- 34 g
- Węglowodany
- 41 g