Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert
TM6 TM5

Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert

4.1 (70 ocen)

Składniki

  • 2 bouquets de persil frais, effeuillés
  • 175 g d'eau
  • 550 g de panais, épluché et coupé en cubes
  • 120 g de mascarpone
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 600 g de dos de cabillaud, coupé en 4 tranches
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1529 kJ / 363 kcal
Białko
31 g
Węglowodany
16 g
Tłuszcz
18 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy