Velouté de haricots tarbais au chorizo
TM5 TM6

Velouté de haricots tarbais au chorizo

3.5 (6 ocen)

Składniki

  • 250 g de haricots blancs secs, type tarbais (voir "Conseil(s)")
  • 50 g d'échalote
  • 20 g de beurre
  • 500 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 100 g de crème liquide entière
  • 100 g de chorizo piquant
  • 4 brins de persil plat frais
  • du sel
  • du poivre moulu

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1806 kJ / 433 kcal
Białko
18 g
Węglowodany
30 g
Tłuszcz
24 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy