Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de haricots blancs secs, type tarbais (voir "Conseil(s)")
- 50 g d'échalote
- 20 g de beurre
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 100 g de crème liquide entière
- 100 g de chorizo piquant
- 4 brins de persil plat frais
- du sel
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1806 kJ / 433 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 24 g
Alternatywne przepisy
Soupe de maïs, haddock et pommes de terre
35min
Soupe à l'oignon
1 Std. 10 Min
Soupe de haricots blancs
20 Min
Crème de pois chiches au lard
30min
Gratinée aux oignons
50 min
Crème de maïs au cumin
30min
Velouté d'épinards au chèvre
35min
Crème de lentilles au lard
3h 10min
Soupe à l'ail
40min
Potage Saint-Germain
45min
Crème de courgette au bleu
25min
Velouté de lentilles vertes à la feta
35min