Pasta al pomodoro e peperoni

Pasta al pomodoro e peperoni

4.8 386 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • di cipolla in quarti
    50 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di peperoni rossi puliti e a tocchetti
    200 g
  • di pomodori datterino a metà
    150 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di peperoncino rosso secco
    1 pizzico
  • di pasta secca formato a piacere
    320 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 410 kcal / 1715.4 kJ
Białko 11.5 g
Tłuszcz 11.5 g
Węglowodany 65.4 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 1.7 g
Sód 505.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...