Pasta broccoli e acciughe

Pasta broccoli e acciughe

4.5 158 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    30 g
  • di cimette di broccoli
    400 g
  • di acqua
    500 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pasta corta, formato a piacere
    320 g
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di acciughe sott'olio
    2 - 3 filetti
  • peperoncino piccolo
    1

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 472.3 kcal / 1975.8 kJ
Białko 16.9 g
Tłuszcz 17.4 g
Węglowodany 66.3 g
Błonnik 4.9 g
Tłuszcz nasycony 3.2 g
Sód 113.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...