Pasta alla gricia

Pasta alla gricia

3.9 104 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
    100 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di guanciale di maiale a listarelle sottili (5-10 mm)
    150 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pasta tipo mezze maniche
    320 g
  • pepe nero macinato a piacere

Wartości odżywcze na 4 porzioni

Kalorie 2178 kcal / 9114 kJ
Białko 93.4 g
Tłuszcz 94.5 g
Węglowodany 254.1 g
Błonnik 9.2 g
Tłuszcz nasycony 34.2 g
Sód 6307.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...