Pasta alla gricia
TM31 TM5 TM6

Pasta alla gricia

3.9 (96 ocen)

Składniki

  • 100 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di guanciale di maiale a listarelle sottili (5-10 mm)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 320 g di pasta tipo mezze maniche
  • pepe nero macinato, a piacere

Wartości odżywcze
na 4 porzioni
Kalorie
9114 kJ / 2178 kcal
Białko
93.4 g
Węglowodany
254.1 g
Tłuszcz
94.5 g
Tłuszcz nasycony
34.2 g
Błonnik
9.2 g
Sód
6307.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy