Pasta con ragù bianco e piselli
TM5 TM31 TM6

Pasta con ragù bianco e piselli

4.3 (311 ocen)

Składniki

  • 30 g di carota a pezzi
  • 30 g di sedano a pezzi
  • 30 g di cipolla a pezzi
  • 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di carne trita mista (manzo e maiale)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 60 g di vino bianco secco
  • 200 g di piselli freschi o surgelati
  • 320 g di pasta corta a piacere

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2705 kJ / 646.5 kcal
Białko
31.7 g
Węglowodany
79.3 g
Tłuszcz
23.9 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Błonnik
5.1 g
Sód
306.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy