Pasta panna e salmone
TM6 TM5 TM31

Pasta panna e salmone

4.3 (31 ocen)

Składniki

  • 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di burro, a pezzi
  • 120 g di salmone affumicato, a pezzi
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 5 g di concentrato di pomodoro
  • 20 g di Cognac
  • 320 g di pasta secca, formato a piacere (vedere consigli)
  • 1 pizzico di pepe nero macinato (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2590.3 kJ / 619 kcal
Białko
21.2 g
Węglowodany
65.7 g
Tłuszcz
30.7 g
Tłuszcz nasycony
16.9 g
Błonnik
2.2 g
Sód
647.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy