![Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c279391f-8804-4e16-a6da-7d627532097e/Derivates/b1606b77-4032-480e-b015-6a63bd263dca.jpg)
Wersje kompatybilne
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Holy Trinity sauce
- 80 g oyster sauce
- 70 g rice wine vinegar
- 40 g Sriracha® sauce
Rice paper rolls
- 150 g fresh shiitake mushrooms
- 40 g vegetable oil, plus extra for greasing and brushing
- 150 g Chinese cabbage (wombok), cut into pieces (5 cm)
- 1 garlic clove
- 10 g fresh ginger, peeled
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 300 g pork mince
- 2 tsp white pepper
- 45 g light soy sauce
- 15 g Shaoxing wine
- 10 g sesame oil
- 500 g water
- 15 rice paper roll wrappers (see Tips)
- 30 g sesame seeds, toasted, for garnishing
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 560.5 kJ / 133.5 kcal
- Białko
- 6.5 g
- Węglowodany
- 3.4 g
- Tłuszcz
- 10.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 472.8 mg
Alternatywne przepisy
Korean barbecue chicken with rice
45 min
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20min
Kung Pao chicken
1 Std. 30 Min
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Pad Thai noodles with prawns
30min
Pork san choy bau
25min
Steamed pork buns (baozi)
2h 30 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Thai chicken balls with sweet chilli dipping sauce
1h
Wonton soup (pork)
45 min
Thai beef salad
1u. 15min