Urządzenia i Akcesoria
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
12 pieces
Składniki
Holy Trinity sauce
-
oyster sauce80 g
-
rice wine vinegar70 g
-
Sriracha sauce40 g
Rice paper rolls
-
vegetable oil plus extra for greasing and brushing40 g
-
fresh shiitake mushrooms150 g
-
Chinese cabbage (wombok) cut into pieces (5 cm)150 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds3
-
garlic clove1
-
fresh ginger peeled10 g
-
pork mince300 g
-
white pepper2 tsp
-
light soy sauce45 g
-
Shaoxing wine15 g
-
sesame oil10 g
-
water500 g
-
rice paper roll wrappers (see Tips)15
-
vegetable oil for brushing
-
sesame seeds toasted, for garnishing30 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
472.8 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
560.5 kJ /
133.5 kcal
Tłuszcz
10.1 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
3.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Korean Bo ssam
29 godz. 20 min
Crispy Roast Pork Belly
4 godz. 25 min
Thai beef salad with noodles
1 godz.
Pork san choy bau
25 min
Dan dan mian (dandan noodles)
1 godz. 10 min
Hoisin pork bowl
45 min
Kung Pao chicken
1 godz. 30 min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1 godz. 10 min
Miso chicken and rice
1 godz. 30 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Okonomiyaki
30 min