Urządzenia i Akcesoria
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Chilli miso sauce
-
garlic cloves4
-
sesame oil100 g
-
red miso paste (see Tips)100 g
-
sesame seeds40 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces2
-
chilli paste (see Tips)15 g
-
fresh long red chilli trimmed and cut into halves1
Pork belly with noodles
-
brown onion cut into wedges (1 cm)120 g
-
garlic cloves5
-
fresh ginger peeled and cut into pieces75 g
-
black peppercorns10 g
-
fresh long red chillies trimmed, cut into halves and deseeded if preferred2
-
water1200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)20 g
-
boneless skinless pork belly cut into pieces (3 cm x 10 cm)800 g
-
lemongrass white part only, bruised1 stalk
-
dried ramen noodles150 g
-
olive oil1 tbsp
-
fresh coriander leaves, for garnishing
-
sesame seeds to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2179.1 mg
Białko
52.2 g
Kalorie
4520.5 kJ /
1076.3 kcal
Tłuszcz
81.1 g
Błonnik
10.5 g
Tłuszcz nasycony
21.7 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai beef salad with noodles
1 godz.
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 godz. 15 min
Peking-style duck pancakes
8 godz. 50 min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1 godz. 50 min
Korean barbecue chicken with rice
45 min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1 godz. 10 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 godz. 20 min
Thai beef salad
1 godz. 20 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Pork belly with spring onions
1 godz. 10 min