Wersje kompatybilne
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chilli miso sauce
- 4 garlic cloves
- 100 g sesame oil
- 100 g red miso paste (see Tips)
- 40 g sesame seeds
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 15 g chilli paste (see Tips)
- 1 fresh long red chilli, trimmed and cut into halves
Pork belly with noodles
- 120 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 5 garlic cloves
- 75 g fresh ginger, peeled and cut into pieces
- 10 g black peppercorns
- 2 fresh long red chillies, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 1200 g water
- 20 g Vegetable stock paste (see Tips)
- 800 g boneless skinless pork belly, cut into pieces (3 cm x 10 cm)
- 1 stalk lemongrass, white part only, bruised
- 150 g dried ramen noodles
- 1 tbsp olive oil
- fresh coriander leaves, for garnishing
- sesame seeds, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4520.5 kJ / 1076.3 kcal
- Białko
- 52.2 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 81.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 21.7 g
- Błonnik
- 10.5 g
- Sód
- 2179.1 mg
Alternatywne przepisy
Pork ribs with black bean sauce
2 godz.
Pork belly with spring onions
1h 10min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4 Std. 20 Min
Ginger chicken wings
40min
Prawn balls with pickled vegetables
1 godz. 15 min
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1 godz.
Turmeric fried chicken
13 Std. 10 Min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min
Bourbon pork ribs
5h 50min
Sticky drumettes
2h 45min
Pulled pork burger
5h
Korean barbecue chicken with rice
45 min