Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g d'eau
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 250 g de farine de blé semi-complet
- ½ c. à café de sel
- 125 g de lard fumé, en dés
- 2 c. à soupe de romarin frais
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 565 kJ / 135 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 4 g
Alternatywne przepisy
Nœuds à l'ail et au persil
4h 25min
Demi-sphères choco-vanille et cœur de framboises
Brak ocen
Baguette express
2 godz. 35 min
Petits pains au lait
2h 5min
Sucettes au chocolat blanc et à la noix de coco
Brak ocen
Focaccia aux pommes de terre et romarin
2h 45min
Brioche tressée
4h
Panzerotti à la romaine
1h 5min
Fougasse au romarin
3 Std. 25 Min
Ficelle apéro oignon-olive
3h
Petits pains au lait hérissons
2 godz. 35 min
Baguettes apéritives au curry et fromage
2 godz. 35 min