
Urządzenia i Akcesoria
Pâte feuilletée express au curry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
460 g
Składniki
-
200 g de beurre préalablement congelé en petits morceaux (1-2 cm)
-
1 c. à soupe de curry en poudre
-
160 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
-
90 g d'eau froide
-
½ c. à café de sel
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
463.7 kcal /
1926.3 kJ
Białko
4.3 g
Tłuszcz
37.2 g
Węglowodany
27.4 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
23 g
Sód
262 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°25
47 Przepisów
Francja
Francja