Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
- 1 pâte feuilletée, pré-étalée
- 1 c. à soupe de sucre glace
- 200 g de crème liquide entière, bien froide
- 2 c. à soupe bombées de mascarpone
- 30 g de sucre en poudre
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 250 g de framboises
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2383 kJ / 571 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 40 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Eton mess, fraises et rhubarbe
1 Std. 10 Min
Tiramisu pamplemousse et thé vert
3h 30min
Dôme, chocolat, citron et coulis de framboises
2 Std.
Sablé aux amandes, duo fraise-kiwi et chantilly
3小时 15 分钟
Tartelette fleur à la crème d'amande
1 Std. 10 Min
Couronne de choux à la vanille et fruits exotiques
2 Std. 30 Min
Petites mousses Passion
3小时 20 分钟
Tiramisu choco-pistache en verrines
3h 30min
Entremets aux fraises de Plougastel
5 Std.
Choux vanille-framboise
2 Std. 30 Min
Tiramisu citron vert et framboises
25 min
Minicheesecakes au chocolat blanc
4h 45min