Urządzenia i Akcesoria
Tartinade de petits pois aux amandes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
300 g
Składniki
-
300 g d'eau
-
250 g de petits pois surgelés
-
40 g de purée d'amande
-
50 g de fromage frais type St Môret® ou Philadelphia®
-
2 c. à soupe de jus de citron
-
du sel
-
du poivre moulu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 300 g
Sód
403.1 mg
Białko
31.1 g
Kalorie
2528.4 kJ /
604.3 kcal
Tłuszcz
35.2 g
Błonnik
17 g
Tłuszcz nasycony
8.4 g
Węglowodany
47.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Houmous de betterave
15 min
Houmous
10 min
Tzatziki comme en Grèce
40 min
Houmous de betterave
13 godz. 35 min
Crackers aux graines
35 min
Houmous de petits pois
55 min
Guacamole de petits pois
20 min
Tartinade de carotte au chèvre et carvi
1 godz. 15 min
Houmous de carotte
25 min
Houmous de courgette
10 min
Sablés parmesan, olives et romarin
1 godz.
Dip de feta et de poivron (ktipiti grec)
20 min