Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g d'eau
- 250 g de petits pois surgelés
- 40 g de purée d'amande
- 50 g de fromage frais, type St Môret® ou Philadelphia®
- 2 c. à soupe de jus de citron
- du sel
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 300 g
- Kalorie
- 2528.4 kJ / 604.3 kcal
- Białko
- 31.1 g
- Węglowodany
- 47.4 g
- Tłuszcz
- 35.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.4 g
- Błonnik
- 17 g
- Sód
- 403.1 mg
Alternatywne przepisy
Tartinade crabe-coco
20min
Tartinade de lentilles à l'indienne
30min
Tartinade à l'italienne de haricots blancs
10 Min
Tartinade poivron-pomme
25 min
Crackers aux graines
35 Min
Rillettes de carotte aux herbes et épices
2 godz. 15 min
Tartinade de lentilles corail aux noix
15 Min
Tartinade de carotte au chèvre et carvi
1 godz. 15 min
Sablés au pesto et au parmesan
35 Min
Houmous de petits pois
55 Min
Houmous de carotte
25 min
Houmous de courgette
10 Min