Urządzenia i Akcesoria
Beetroot and tequila cured salmon
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 24 godz. 20 min
20 portions
Składniki
Salmon
-
star anise5
-
whole black peppercorns1 tsp
-
fennel seeds1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
brown sugar250 g
-
sea salt250 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
raw beetroot (approx. 250 g), peeled and cut into quarters1
-
tequila50 g
-
fresh skinless, boneless salmon fillet (approx. 3 fillets)750 g
Horseradish goat's cheese
-
goats cheese cut into pieces (3-4 cm)300 g
-
horseradish cream1 ½ tbsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
extra virgin olive oil30 g
-
Lebanese cucumber1
-
caper berries sliced, to serve
-
water crackers to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
4955.1 mg
Białko
14.5 g
Kalorie
947 kJ /
225 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
18.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 godz. 25 min
Chimichurri
5 min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 godz. 30 min
Smashed pea and bean dip
30 min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5 godz. 15 min
Brutti ma buoni
4 godz. 40 min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Poached salmon and beetroot blinis
45 min
Apple, leek and sage sauce
15 min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 min
Caesar salad dressing
10 min