Urządzenia i Akcesoria
Roasted eggplant
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portions
Składniki
-
eggplants cut into halves lengthways2
-
salt for sprinkling
-
harissa paste (see Tips)70 g
-
garlic cloves2
-
ground turmeric1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
apple cider vinegar2 tbsp
-
extra virgin olive oil65 g
-
shelled unsalted pistachio nuts70 g
-
bread (approx. 70 g), torn into pieces2 slices
-
sumac1 ½ tsp
-
pomegranate arils, for garnishing (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9.4 g
Kalorie
1744.6 kJ /
415.4 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
4.6 g
Węglowodany
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Pearl barley risotto with asparagus
1 godz. 5 min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20 godz. 15 min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 godz. 35 min
Mediterranean capsicums
2 godz.
Cauliflower "fried" rice
45 min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 godz. 15 min
Broccoli soup with sage oil
30 min