Urządzenia i Akcesoria
Roasted eggplant
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portions
Składniki
-
eggplants cut into halves lengthways2
-
salt for sprinkling
-
harissa paste (see Tips)70 g
-
garlic cloves2
-
ground turmeric1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
apple cider vinegar2 tbsp
-
extra virgin olive oil65 g
-
shelled unsalted pistachio nuts70 g
-
bread (approx. 70 g), torn into pieces2 slices
-
sumac1 ½ tsp
-
pomegranate arils, for garnishing (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9.4 g
Kalorie
1744.6 kJ /
415.4 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
4.6 g
Węglowodany
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Summer dahl
35 min
Zucchini bites with charred tomato dressing
50 min
Polenta zucchini slice
2 godz. 10 min
Tofu chocolate ice cream
6 godz. 10 min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Asparagus and mushroom stir-fry
10 min
Cauliflower "fried" rice
45 min
Mushroom soup
30 min
Mushroom ragu with polenta toast
1 godz. 40 min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1 godz.
Broccoli soup with sage oil
30 min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min