![Salmon with fennel and apple salad Salmon with fennel and apple salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/65C13432-CD33-4BEB-A8B7-B9C373AED07E/Derivates/4f3698e8-a0a3-4df3-b5ef-e85a2de6314e.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt, plus extra to season
- 10 g olive oil, plus an extra 2 teaspoons
- 2 sprig fresh dill, leaves only
- 20 g freshly squeezed lemon juice, plus an extra 30 g or 1 tsp ascorbic acid to Sous vide (see Tips)
- 2 skinless salmon fillets (approx. 150 g each), 3 cm thickness (see Tips)
- ground black pepper, to season
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 1850 g water, plus extra to submerge bags
- 20 g salted butter
- 100 g fennel, cut into halves, then cut into thin slices
- 40 g red onion, cut into halves, then cut into thin slices
- ½ apple, cut into quarters, then cut into thin slices
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2223.5 kJ / 529.4 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 8.9 g
- Tłuszcz
- 38.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.6 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 1315.8 mg
Alternatywne przepisy
Seared steak and rocket salad
20 dk
Salmon niçoise salad
35 Min
Warm wasabi potato salad
30min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40 Min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1ωρ. 15 λεπτ.
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 godz. 20 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1ωρ. 5 λεπτ.
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 Min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 Min
Teriyaki chicken thighs
2h 10min