Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt, plus extra to season
- 10 g olive oil, plus an extra 2 teaspoons
- 2 sprig fresh dill, leaves only
- 20 g freshly squeezed lemon juice, plus an extra 30 g or 1 tsp ascorbic acid to Sous vide (see Tips)
- 2 skinless salmon fillets (approx. 150 g each), 3 cm thickness (see Tips)
- ground black pepper, to season
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 1850 g water, plus extra to submerge bags
- 20 g salted butter
- 100 g fennel, cut into halves, then cut into thin slices
- 40 g red onion, cut into halves, then cut into thin slices
- ½ apple, cut into quarters, then cut into thin slices
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2223.5 kJ / 529.4 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 8.9 g
- Tłuszcz
- 38.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.6 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 1315.8 mg
Alternatywne przepisy
Tuna poke bowl
1h
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 Min
Lamb and fennel ragu
4h 35min
Miso salmon broth
40 Min
Tuna nicoise salad (gut health)
1h 15min
Tuna avocado bowl
45 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55 min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Teriyaki salmon bowl
1h 15min
Salmon niçoise salad
35min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 min