Urządzenia i Akcesoria
Salmon with fennel and apple salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
2 portions
Składniki
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt plus extra to season½ tsp
-
olive oil plus an extra 2 teaspoons10 g
-
fresh dill leaves only2 sprig
-
freshly squeezed lemon juice plus an extra 30 g or 1 tsp ascorbic acid to Sous vide (see Tips)20 g
-
skinless salmon fillets (approx. 150 g each), 3 cm thickness (see Tips)2
-
ground black pepper to season
-
lemon zest only, no white pith½
-
water plus extra to submerge bags1850 g
-
salted butter20 g
-
fennel cut into halves, then cut into thin slices100 g
-
red onion cut into halves, then cut into thin slices40 g
-
apple cut into quarters, then cut into thin slices½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1315.8 mg
Białko
35 g
Kalorie
2223.5 kJ /
529.4 kcal
Tłuszcz
38.8 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
12.6 g
Węglowodany
8.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Five spice chicken with asparagus and pea salad (MEATER®)
2 godz. 10 min
One whole cauliflower
45 min
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40 min
Vietnamese Style Noodle Salad (TM5)
40 min
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 godz. 30 min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 godz. 5 min
Mango salmon bowl
40 min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 min
Warm wasabi potato salad
30 min