
Urządzenia i Akcesoria
Balsamico-Schalotten
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 19 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Grümmelkandis braun30 g
-
Thymian davon 5 Zweige abgezupft10 Zweige
-
Fenchelsaat1 geh. TL
-
Salz1 TL
-
Balsamico, dunkel100 g
-
Rotwein, trocken550 g
-
Schalotten (ca. 400 g), halbiert20
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
152 kcal /
640 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ESSEN & TRINKEN 4/2018
61 Przepisów
Niemcy
Niemcy