Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g Grümmelkandis, braun
- 10 Zweige Thymian, davon 5 Zweige abgezupft
- 1 geh. TL Fenchelsaat
- 1 TL Salz
- 100 g Balsamico, dunkel
- 550 g Rotwein, trocken
- 20 Schalotten (ca. 400 g), halbiert
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 640 kJ / 152 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Erdbeer-Tomaten-Relish
40 Min
Portwein-Zwiebel-Relish
50 Min
Schalottenconfit mit Portwein
1h 10min
Gruyère-Butter mit Haselnüssen
1hod. 50min
Tapenade
5 Min
Safran-Aioli
40 Min
Rotweinbutter
3 Std. 20 Min
Olivensauce
10 Min
Zwiebel-Balsamico-Chutney
1h
Zitrus-Aioli
10 Min
Spanische Tapa-Bällchen mit Datteln
30min
Rote Mojo Sauce
10 Min