Urządzenia i Akcesoria
Balsamico-Schalotten
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 19 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Grümmelkandis braun30 g
-
Thymian davon 5 Zweige abgezupft10 Zweige
-
Fenchelsaat1 geh. TL
-
Salz1 TL
-
Balsamico, dunkel100 g
-
Rotwein, trocken550 g
-
Schalotten (ca. 400 g), halbiert20
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
2 g
Kalorie
640 kJ /
152 kcal
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 4/2018
61 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Marinierte Möhren
50 min
Remoulade
10 min
Kräuter Aioli ohne Ei
20 min
Balsamico-Gelee
5 godz. 20 min
Roastbeef-Schiffchen
6 godz.
Olivensauce
10 min
Schalottenconfit mit Portwein
1 godz. 10 min
Kräuterbutter au Café de Paris
1 godz. 10 min
Möhren in Zitronenöl
45 min
Preiselbeer-Chutney
20 min
Safran-Aioli
40 min
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3 godz.