Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g Grümmelkandis, braun
- 10 Zweige Thymian, davon 5 Zweige abgezupft
- 1 geh. TL Fenchelsaat
- 1 TL Salz
- 100 g Balsamico, dunkel
- 550 g Rotwein, trocken
- 20 Schalotten (ca. 400 g), halbiert
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 640 kJ / 152 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Käsefondue (mediterran)
25 分钟
Eingelegte Pilze in Öl und Wein
45 Min
Balsamico-Gelee
5h 20min
Dayglow Wet Rub
10 分钟
Zwiebel-Balsamico-Chutney
1h
Schnelle Aioli
10 分钟
Portwein-Zwiebel-Relish
50min
Tapenade
5 Min
Vitello Tonnato
48 Std.
Zwiebelmarmelade
40 Min
Remoulade
10 分钟
Iberico-Schinken-Creme
10 分钟