Urządzenia i Akcesoria
Zwiebel-Physalis-Chutney
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
1000 g
Składniki
-
Olivenöl25 g
-
Zwiebeln geachtelt500 g
-
rote Chilischote, frisch in Streifen½ - 1
-
Zucker100 g
-
Gelierzucker 1:1100 g
-
Salz1 TL
-
Balsamico, hell200 g
-
Ingwer, frisch gerieben1 TL
-
Physalis halbiert100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
1 g
Kalorie
610 kJ /
145 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Andi Schweiger
9 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Ingwerdip
5 min
Lachs mit Teriyaki-Mayonnaise und Tomatensalat
1 godz. 30 min
Zwiebel-Chutney
8 godz.
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 godz. 20 min
Bruschette mit Melonen-Chutney und Mett
1 godz. 10 min
Zwiebel Relish
5 min
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1 godz. 50 min
Aprikosensenf
30 min
Orientalisches Zwiebel-Chutney
6 godz. 30 min
Limetten-Chili-Butter
10 min
Slow Cooking Beef Madras
3 godz.
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1 godz. 30 min