Urządzenia i Akcesoria
Eierlikör-Sabayon
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 Portionen
Składniki
-
Zucker100 g
-
Eigelb5
-
Eierlikör150 g
-
Wasser100 g
-
Limettenschale fein abgerieben1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
122 mg
Białko
4 g
Kalorie
810 kJ /
194 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ab ins Körbchen
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Zabaglione al Prosecco
15 min
Vanille-Zabaglione
15 min
Welfencreme (Welfenspeise)
2 godz. 30 min
Eierlikör-Semifreddo mit Beeren
24 godz.
Kaffee-Sabayon
10 min
Gebrannte Eierlikörcreme
1 godz. 15 min
Weincreme
5 godz. 40 min
Zitronencreme
10 godz.
Rotweincreme
5 godz. 40 min
Zabaglione mit Orangenlikör
15 min
Glühweinsabayon
10 min
Klassische Zabaglione
15 min