
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g d'échalotes coupées en deux
- 80 g d'oignon coupé en deux
- 10 g de curcuma frais (voir "Variante(s)")
- 10 g de gingembre frais
- 1 gousse d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de curry en poudre
- 300 g de champignons de Paris frais coupés en quatre
- 250 g de patate douce coupée en morceaux
- 200 g de fenouil émincé
- 300 g de lait de coco
- 400 g d'eau
- 150 g de chou chinois émincé
- 100 g de petits pois frais
- 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 150 g d'épinards frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 292.8 kcal / 1215 kJ
- Białko
- 9 g
- Tłuszcz
- 19.3 g
- Węglowodany
- 17.8 g
- Błonnik
- 7.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 13 g
- Sód
- 121 mg