Salade de potimarron, quinoa rouge et feta

Salade de potimarron, quinoa rouge et feta

4.4 76 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 50 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
  • 600 g de potimarron (non pelé) en tranches de 5 mm d’épaisseur
  • 1000 g d'eau
  • 250 g de quinoa rouge
  • 250 g de pommes en lamelles
  • 200 g de feta en cubes
  • cerfeuil frais quelques pousses
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 4 c. à soupe d'huile d'olive

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 600 kcal / 2510 kJ
Białko 20 g
Tłuszcz 37 g
Węglowodany 52 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...