Curry de pois chiches aux épinards, riz aux cranberries

Curry de pois chiches aux épinards, riz aux cranberries

3.7 119 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 100 g d'oignon coupé en quatre
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 470 g de pois chiches en conserve égouttés
  • 1 c. à soupe de cumin en poudre
  • 150 g de lait de coco
  • 900 g d'eau
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 250 g de riz
  • 50 g de canneberges fraîches
  • 75 g d'épinards frais (petites feuilles ou lamelles)

Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 15 g
Kalorie 2264 kJ / 539 kcal
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 77 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...