Urządzenia i Akcesoria
Eggplant cannelloni
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portions
Składniki
-
eggplant cut into thin long slices (approx. 3 mm)600 g
-
extra virgin olive oil spray
Filling
-
cauliflower broken into florets130 g
-
carrot cut into pieces100 g
-
eschalot cut into halves40 g
-
garlic clove1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 - 4 sprigs
-
celery cut into pieces1 stalk
-
extra virgin olive oil10 g
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
tomato paste10 g
-
Worcestershire sauce (see Tips)1 tbsp
-
ground sweet paprika1 tsp
-
ground cinnamon1 pinch
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Sauce
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil10 g
-
canned tomatoes400 g
-
dried oregano1 tbsp
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
ricotta (see Tips)200 g
-
bocconcini sliced150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
593.9 mg
Białko
15.2 g
Kalorie
1326.1 kJ /
315.7 kcal
Tłuszcz
20.3 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
9.1 g
Węglowodany
13.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Polenta with mediterranean vegetables
1 godz. 35 min
Crispy Korean tofu
1 godz. 20 min
Cauliflower hash browns with smoked salmon and sour cream
30 min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16 godz. 20 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Spinach dumplings with tomato ragout
1 godz.
Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake
45 min
No potato salad
20 min
Melanzane parmigiana
2 godz. 5 min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 godz.