Urządzenia i Akcesoria
Mushrooms with pistachio butter
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra for garnishing5 sprigs
-
garlic clove1
-
lemon peel no white pith (4 cm strip)1 piece
-
shelled pistachios40 g
-
salted butter softened60 g
-
lemon juice20 g
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
fresh portobello mushrooms or field mushrooms (large), peeled and stalks trimmed4
-
cream cheese softened100 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
tomatoes ripe and cut into halves2
-
salt to season
-
avocado flesh only, ripe, cut into slices1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
284.2 mg
Białko
7.2 g
Kalorie
1595.3 kJ /
379.8 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
15.7 g
Węglowodany
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3 godz.
Classic Flammkuchen
1 godz.
Linzer torte
5 godz. 10 min
Gin-cured ocean trout salad
30 godz. 20 min
Cauliflower hash browns with smoked salmon and sour cream
30 min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1 godz. 10 min
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1 godz. 20 min
Orange, hazelnut and coconut balls
2 godz. 10 min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 godz. 30 min
Coconut & almond jelly with pineapple syrup
25 godz. 20 min
Abundant breakfast bowl
30 min
Mango salmon bowl
40 min