Mushrooms with pistachio butter
TM6 TM5 TM31

Mushrooms with pistachio butter

4.0 (5 ocen)

Składniki

  • 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra for garnishing
  • 1 garlic clove
  • 1 piece lemon peel, no white pith (4 cm strip)
  • 40 g shelled pistachios
  • 60 g salted butter, softened
  • 20 g lemon juice
  • 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
  • 4 fresh portobello mushrooms or field mushrooms (large), peeled and stalks trimmed
  • 100 g cream cheese, softened
  • 1 tbsp extra virgin olive oil
  • 2 tomatoes, ripe and cut into halves
  • salt, to season
  • 1 avocado, flesh only, ripe, cut into slices

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1595.3 kJ / 379.8 kcal
Białko
7.2 g
Węglowodany
4.2 g
Tłuszcz
36 g
Tłuszcz nasycony
15.7 g
Błonnik
6.1 g
Sód
284.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy