Urządzenia i Akcesoria
Mediterranean capsicums
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
-
freekeh130 g
-
filtered water plus extra for soaking500 g
-
cherry tomatoes cut into halves250 g
-
pickled capers30 g
-
pine nuts50 g
-
walnuts50 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing1 tbsp
-
nutritional yeast (see Tips)3 tsp
-
dried thyme¼ tsp
-
zucchini cut into pieces (2-3 cm)1
-
garlic cloves2
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
capsicums (any colour), cut into halves and deseeded3
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
salt to season
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13.4 g
Kalorie
1623 kJ /
386.4 kcal
Tłuszcz
21.9 g
Błonnik
9.6 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 godz. 25 min
Polenta zucchini slice
2 godz. 10 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Zucchini tortillas with falafel
25 godz. 30 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 godz. 50 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min
Melanzane parmigiana
2 godz. 5 min
Eggplant involtini with risotto
1 godz. 55 min
Soba noodle and tofu salad
35 min