Urządzenia i Akcesoria
Mediterranean capsicums
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
-
freekeh130 g
-
filtered water plus extra for soaking500 g
-
cherry tomatoes cut into halves250 g
-
pickled capers30 g
-
pine nuts50 g
-
walnuts50 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing1 tbsp
-
nutritional yeast (see Tips)3 tsp
-
dried thyme¼ tsp
-
zucchini cut into pieces (2-3 cm)1
-
garlic cloves2
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
capsicums (any colour), cut into halves and deseeded3
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
salt to season
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13.4 g
Kalorie
1623 kJ /
386.4 kcal
Tłuszcz
21.9 g
Błonnik
9.6 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1u.
Chickpea ratatouille (gut health)
1u.
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Sweet potato lasagne
1u. 20min
Hearty lentil chilli
50min
Vegan moussaka
1u. 50min
Caribbean curry
40min
Vegetable chilli
50min
Hearty seven vegetable soup
30min
Pulse and pumpkin curry
30min
Sweetcorn and potato chowder
40min
Green goddess pizza
1u. 30min