Urządzenia i Akcesoria
Mediterranean capsicums
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
-
freekeh130 g
-
filtered water plus extra for soaking500 g
-
cherry tomatoes cut into halves250 g
-
pickled capers30 g
-
pine nuts50 g
-
walnuts50 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing1 tbsp
-
nutritional yeast (see Tips)3 tsp
-
dried thyme¼ tsp
-
zucchini cut into pieces (2-3 cm)1
-
garlic cloves2
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
capsicums (any colour), cut into halves and deseeded3
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
salt to season
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13.4 g
Kalorie
1623 kJ /
386.4 kcal
Tłuszcz
21.9 g
Błonnik
9.6 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 min
Sliders with walnut or sweet potato patties
2 godz. 15 min
Gwinganna polenta with vegetables
1 godz. 10 min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Polenta zucchini slice
2 godz. 10 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Raw pumpkin and zucchini curry
25 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Rendang curry
30 min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1 godz.
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 godz. 45 min