Urządzenia i Akcesoria
Ricotta, mint and zucchini lasagne
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
Pasta
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing1 tbsp
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
eggs2
Ricotta, mint and spinach layer
-
full cream milk1500 g
-
white vinegar40 g
-
lemon zest only, no white pith, finely grated½ - 1
-
fresh mint leaves8
-
fresh spinach leaves20 g
-
sea salt1 pinch
Zucchini, garlic and pea layer
-
garlic clove1
-
zucchini (approx. 1½ zucchini), cut into pieces500 g
-
olive oil40 g
-
frozen green peas100 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dry white wine60 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
Parmesan béchamel
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
full cream milk500 g
-
plain flour50 g
-
butter softened30 g
-
fresh mint leaves for garnishing
-
ground black pepper
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
920 mg
Białko
37.9 g
Kalorie
3828.7 kJ /
911.6 kcal
Tłuszcz
47.5 g
Błonnik
7.3 g
Tłuszcz nasycony
21.8 g
Węglowodany
81.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Polenta zucchini slice
2 godz. 10 min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Mediterranean carrot fritters
1 godz.
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Courgette strudel
1 godz. 20 min
Buckwheat and mushroom quiche
29 godz. 20 min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 godz. 50 min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1 godz. 5 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min
Broccoli mustard pasties
1 godz. 55 min