Urządzenia i Akcesoria
Green quinoa breakfast bowl (Post-natal)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
baby asparagus trimmed1 bunch
-
frozen peas100 g
-
frozen edamame beans defrosted and shelled (see Tips)80 g
-
water850 g
-
white quinoa80 g
-
fresh baby spinach leaves20 g
-
zucchini cut into thin strips1
-
spring onions/shallots shredded2
-
eggs poached (see Tips)4
-
soft feta80 g
-
shelled unsalted pistachio nuts chopped30 g
-
dukkah2 tbsp
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
micro herbs to serve (optional)
-
lemon or lime, cut into cheeks to serve (optional)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21.3 g
Kalorie
1759.4 kJ /
418.9 kcal
Tłuszcz
27.1 g
Błonnik
8.6 g
Węglowodany
18.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Colourful quinoa salad
40 min
Quinoa tabouli
12 godz. 40 min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 godz. 15 min
Spinach and coriander pesto (Post-natal)
10 min
Sweet potato and grain salad
1 godz. 30 min
Brown rice salad
40 min
Beetroot latte (Post-natal)
15 min
Kimchi non-fried rice
1 godz.
Vegie crackers
12 godz. 10 min
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15 min
Black bean brownies (Toddlers and beyond)
25 godz. 20 min
Rosy glow smoothie
10 min