Urządzenia i Akcesoria
Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
mozzarella cut into pieces100 g
-
water300 g
-
Brussels sprouts cut into halves250 g
-
cauliflower cut into florets500 g
-
garlic cloves2
-
cream cheese150 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
salted butter20 g
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
295 mg
Białko
9.7 g
Kalorie
1282.9 kJ /
305.5 kcal
Tłuszcz
27.4 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
17.5 g
Węglowodany
4.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Keto Cauliflower Breadsticks
55 min
Keto Cheddar Biscuits
30 min
Cauliflower hash browns with smoked salmon and sour cream
30 min
Keto jalapeño turkey burgers with mushroom buns
1 godz. 10 min
Almond chocolate mousse
35 min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45 min
Cheesy pull-apart garlic bread
1 godz.
Zucchini lasagne
1 godz. 30 min
Flourless bagels
1 godz. 40 min
No potato salad
20 min
Keto bread rolls
1 godz. 15 min
Keto Mayo
10 min