Urządzenia i Akcesoria
Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
mozzarella cut into pieces100 g
-
water300 g
-
Brussels sprouts cut into halves250 g
-
cauliflower cut into florets500 g
-
garlic cloves2
-
cream cheese150 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
salted butter20 g
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
295 mg
Białko
9.7 g
Kalorie
1282.9 kJ /
305.5 kcal
Tłuszcz
27.4 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
17.5 g
Węglowodany
4.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cheesy pull-apart garlic bread
1 godz.
Zucchini lasagne
1 godz. 30 min
Soft and Cheesy Pita Bread
30 min
Frozen Keto Strawberry Cheesecake Fat Bombs
1 godz. 20 min
Keto Cheesecake
7 godz. 20 min
No potato salad
20 min
Keto Cheddar Biscuits
30 min
Flourless bagels
1 godz. 40 min
Keto crackers
1 godz.
The ultimate low carb celebration cake
1 godz. 20 min
Keto bread rolls
1 godz. 15 min
Keto lemon curd
10 min