Urządzenia i Akcesoria
Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
mozzarella cut into pieces100 g
-
water300 g
-
Brussels sprouts cut into halves250 g
-
cauliflower cut into florets500 g
-
garlic cloves2
-
cream cheese150 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
salted butter20 g
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
295 mg
Białko
9.7 g
Kalorie
1282.9 kJ /
305.5 kcal
Tłuszcz
27.4 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
17.5 g
Węglowodany
4.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stuffed zucchini
1 Std. 5 Min
Keto Pecan Tarts
2 Std. 20 Min
Cauliflower flammkuchen
1 Std.
Keto jalapeño turkey burgers with mushroom buns
1 Std. 10 Min
Almond chocolate mousse
35 Min
Cheesy Cauliflower Tots
35 Min
Frozen Keto Strawberry Cheesecake Fat Bombs
1 Std. 20 Min
Keto Cheesecake
7 Std. 20 Min
Keto Cheddar Biscuits
30 Min
Flourless bagels
1 Std. 40 Min
The ultimate low carb celebration cake
1 Std. 20 Min
Keto bread rolls
1 Std. 15 Min