Zucchini lasagne
TM6 TM5 TM31

Zucchini lasagne

4.5 (138 ocen)

Składniki

  • 4 zucchini (medium), trimmed and cut into 24 long slices (approx. 3 mm thick), discarding seeded core (see Tips)
  • 1 - 2 pinches salt, plus extra for sprinkling and seasoning
  • 2 garlic cloves
  • 100 g carrot, cut into pieces
  • 180 g brown onion, cut into quarters
  • 60 g celery, cut into pieces
  • 50 g extra virgin olive oil
  • 500 g beef mince
  • 70 g tomato paste
  • 1 - 2 pinches ground paprika
  • 1 - 2 pinches chilli powder
  • 2 tsp dried oregano
  • 450 g tomato passata
  • 1 - 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste
  • 110 g mozzarella, cut into pieces
  • 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 12 fresh basil leaves
  • 250 g ricotta (see Tips)
  • 1 egg
  • 1 - 2 pinches dried Italian herbs

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1981 kJ / 471.7 kcal
Białko
35.3 g
Węglowodany
12 g
Tłuszcz
30.4 g
Tłuszcz nasycony
13.2 g
Błonnik
5.6 g
Sód
1079.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy