Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Polenta
- 1 eggplant (approx. 450 g), trimmed and cut into slices (5mm thickness)
- sea salt, to sprinkle, plus extra to season
- 200 g polenta
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 900 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 zucchinis (approx. 450 g), trimmed and cut into slices (3 mm thickness)
- 4 tbsp extra virgin olive oil, to fry, plus an extra 25g
- 20 g salted butter
- 2 garlic cloves
- 1 medium onion, cut into quarters
- 200 g capsicum, yellow or orange, cut into strips (5 mm)
- 1 tsp dried mixed herbs
- 3 - 4 tomatoes, ripe but firm, cut into slices
- 250 g cream cheese, cut into small pieces
- ground black pepper, to season
- fresh basil, leaves only, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1598.1 kJ / 381.9 kcal
- Białko
- 10.8 g
- Węglowodany
- 30.4 g
- Tłuszcz
- 27.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.3 g
- Błonnik
- 10 g
- Sód
- 333.8 mg
Alternatywne przepisy
Sweet potato quiche with prosciutto
1h 15 min
Pumpkin tahini smash
40min
One whole cauliflower
45min
Eggplant and ricotta involtini
1h 20min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1h 10 min
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Welsh Anglesey eggs
1h
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35min
Meat-free mushroom lasagne
1h 30 min
Asparagus and saffron risotto
35min
Warm sweet potato and chickpea salad
45min