Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Polenta
- 1 eggplant (approx. 450 g), trimmed and cut into slices (5mm thickness)
- sea salt, to sprinkle, plus extra to season
- 200 g polenta
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 900 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 zucchinis (approx. 450 g), trimmed and cut into slices (3 mm thickness)
- 4 tbsp extra virgin olive oil, to fry, plus an extra 25g
- 20 g salted butter
- 2 garlic cloves
- 1 medium onion, cut into quarters
- 200 g capsicum, yellow or orange, cut into strips (5 mm)
- 1 tsp dried mixed herbs
- 3 - 4 tomatoes, ripe but firm, cut into slices
- 250 g cream cheese, cut into small pieces
- ground black pepper, to season
- fresh basil, leaves only, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1598.1 kJ / 381.9 kcal
- Białko
- 10.8 g
- Węglowodany
- 30.4 g
- Tłuszcz
- 27.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.3 g
- Błonnik
- 10 g
- Sód
- 333.8 mg
Alternatywne przepisy
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
Eggplant cannelloni
1sa 35 dk
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1h 30min
Cauliflower Tabbouleh
10min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 min
Wok-style curried vegetables
35 min
Spinach and artichoke penne
1h 5 min
Sweet potato quiche with prosciutto
1h 15 min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20 min
Spinach dumplings with tomato ragout
1h
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15 min