Urządzenia i Akcesoria
Melanzane parmigiana
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
eggplants cut lengthways into thin slices (approx. 3-5 mm)2
-
salt for sprinkling
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (approx. 2- 3 cm)40 g
-
pine nuts40 g
-
bread of choice, torn into pieces40 g
-
garlic cloves3
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
fresh sage leaves8
-
canned whole tomatoes800 g
-
fresh basil leaves plus extra to serve20 - 25
-
fresh mozzarella cut into thin slices (approx. 5 mm)100 g
-
mixed leaf salad to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1028.8 mg
Białko
10.4 g
Kalorie
1033.2 kJ /
245.8 kcal
Tłuszcz
16.2 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
11.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom stroganoff
20 min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 godz. 25 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Polenta with mediterranean vegetables
1 godz. 35 min
Lentil moussaka
3 godz. 30 min
Eggplant cannelloni
1 godz. 35 min
Savoury stuffed pumpkin
1 godz. 25 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 godz. 40 min
Vegetable lasagne
1 godz. 35 min
Prawn saganaki with feta
35 min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 godz. 25 min