Cashew basil spelt pasta (gut health)
TM6 TM5 TM31

Cashew basil spelt pasta (gut health)

4.6 (59 ocen)

Składniki

  • 300 - 400 g dried spelt pasta (see Tips)
  • 120 g frozen green peas
  • boiling water
  • 150 g cashews, dry roasted or activated
  • 1 lemon zest only, no white pith
  • 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), plus extra to serve (optional - see Tips)
  • 1 - 2 avocados (approx. 180 g), flesh only
  • 1 - 2 lemons, juice only, to taste
  • 50 g fresh basil, leaves only
  • 80 g extra virgin olive oil
  • 80 g filtered water
  • 1 garlic clove
  • salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • Parmesan cheese, to serve (optional)
  • watercress, to garnish (optional)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3850.7 kJ / 916.8 kcal
Białko
27.2 g
Węglowodany
86.4 g
Tłuszcz
50.5 g
Tłuszcz nasycony
9.4 g
Błonnik
13.1 g
Sód
218.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy