Urządzenia i Akcesoria
Roasted vegetables with horseradish cream
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
brown onion cut into 8 wedges (see Tips)150 g
-
raw beetroots peeled and cut into pieces (2-3 cm)2
-
Dutch carrots trimmed8
-
parsnips trimmed and cut into slices (3 cm)2
-
olive oil1 tbsp
-
dried thyme1 tsp
-
salt to season
-
ground black pepper2 pinches
-
crème fraîche200 g
-
lemon juice20 g
-
horseradish cream50 g
-
hot water1000 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)3 tsp
-
polenta (fine)200 g
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
440.4 mg
Białko
8.7 g
Kalorie
2152.4 kJ /
512.5 kcal
Tłuszcz
30.6 g
Błonnik
7.6 g
Tłuszcz nasycony
13.2 g
Węglowodany
47.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Planked Amaretto peaches with ricotta
1 godz. 30 min
Beetroot risotto
35 min
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50 min
Quinoa crumbed fish with slaw
2 godz.
Autumn vegetable gratin
50 min
Buckwheat and mushroom quiche
29 godz. 20 min
Miso corn purée with almond ricotta
3 godz. 20 min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 min
Baked spinach and feta mushrooms
35 min
Guacamole with mango
10 min
Asparagus risotto
40 min
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45 min