Urządzenia i Akcesoria
Roasted vegetables with horseradish cream
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
brown onion cut into 8 wedges (see Tips)150 g
-
raw beetroots peeled and cut into pieces (2-3 cm)2
-
Dutch carrots trimmed8
-
parsnips trimmed and cut into slices (3 cm)2
-
olive oil1 tbsp
-
dried thyme1 tsp
-
salt to season
-
ground black pepper2 pinches
-
crème fraîche200 g
-
lemon juice20 g
-
horseradish cream50 g
-
hot water1000 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)3 tsp
-
polenta (fine)200 g
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
440.4 mg
Białko
8.7 g
Kalorie
2152.4 kJ /
512.5 kcal
Tłuszcz
30.6 g
Błonnik
7.6 g
Tłuszcz nasycony
13.2 g
Węglowodany
47.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Warm Mediterranean couscous salad
30 Min
Mediterranean capsicums
2 Std.
Mediterranean carrot fritters
1 Std.
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 Min
Israeli couscous salad
1 Std.
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1 Std.
Spinach and artichoke penne
1 Std. 5 Min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1 Std. 15 Min
Risoni salad with artichoke and feta
25 Min
Spinach dumplings with tomato ragout
1 Std.
Melanzane parmigiana
2 Std. 5 Min
Lamb Moussaka
1 Std. 30 Min