Roasted vegetables with horseradish cream
TM6 TM5

Roasted vegetables with horseradish cream

4.3 (30 ocen)

Składniki

  • 150 g brown onion, cut into 8 wedges (see Tips)
  • 2 raw beetroots, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
  • 8 Dutch carrots, trimmed
  • 2 parsnips, trimmed and cut into slices (3 cm)
  • 1 tbsp olive oil
  • 1 tsp dried thyme
  • salt, to season
  • 2 pinches ground black pepper
  • 200 g crème fraîche
  • 20 g lemon juice
  • 50 g horseradish cream
  • 1000 g hot water
  • 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 200 g polenta (fine)
  • 60 g fresh baby spinach leaves
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2152.4 kJ / 512.5 kcal
Białko
8.7 g
Węglowodany
47.7 g
Tłuszcz
30.6 g
Tłuszcz nasycony
13.2 g
Błonnik
7.6 g
Sód
440.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy