Urządzenia i Akcesoria
Roasted vegetables with horseradish cream
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
brown onion cut into 8 wedges (see Tips)150 g
-
raw beetroots peeled and cut into pieces (2-3 cm)2
-
Dutch carrots trimmed8
-
parsnips trimmed and cut into slices (3 cm)2
-
olive oil1 tbsp
-
dried thyme1 tsp
-
salt to season
-
ground black pepper2 pinches
-
crème fraîche200 g
-
lemon juice20 g
-
horseradish cream50 g
-
hot water1000 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)3 tsp
-
polenta (fine)200 g
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
440.4 mg
Białko
8.7 g
Kalorie
2152.4 kJ /
512.5 kcal
Tłuszcz
30.6 g
Błonnik
7.6 g
Tłuszcz nasycony
13.2 g
Węglowodany
47.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom stroganoff
20 min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Mediterranean vegetable bake
50 min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45 min
Freekeh and broad bean salad
2 godz. 30 min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 godz. 5 min
Spring greens with grapefruit
30 min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1 godz. 15 min
Eggplant involtini with risotto
1 godz. 55 min
Sweet potato and grain salad
1 godz. 30 min
Quinoa salad with mango salsa
1 godz.